Webdesign

Pesto design webdesignHaumann Máté

Haumann Máté színművész minimalista bemutatkozó oldala.

2011


Oldal megtekintése


Báthori Várkastély

A nyírbátori Báthori Várkastély számára készítet weboldal egyben a kistértéség turisztikai látnivalóit is bemutatja. Az oldal programozását Radics Zoltán végezte.

2011


Az oldal még inaktív


Italfutár

Az Italfutár részére készített egyszerű weboldal megkönnyíti a választást és az italrendelést. Mint általában, itt is illusztrált fejlécet készítettem. Az oldal programozását Hetei Zoltán készítette

2011


Az oldal még inaktív


Clin Spring

A Clin Spring egy felnőttképzéssel és rehabilitációs tanácsadással foglalkozó vállalkozás.

2011


Oldal megtekintése


MTE Daru

Az MTE Daru speciális gépalkatrészek importálásával és szállításával foglalkozik. Az oldal létrehozásakor fontosnak tartottuk, hogy megjelenésében eltérjen a hasonló tevékenységet folytató cégek szürke-kék színvilágától.

2010


Oldal megtekintése


Jildent Clinique

A Jildent Clinique fogászati klinika az egyik legrégebben jelenlévő francia vendégekre specializálódott fogászati rendelő Budapesten. A Jildent honlapja a rendelő arculatához és megnyugtató hangulatához igazodik.

2007 - 2010


Oldal megtekintése


Fehér Katalin weboldala

Fehér Katalin újmédia-kutató bemutatkozó weboldala.

2010


Oldal megtekintése


Birth of Image blog

A Birth of Image egy 18 hónapos projekt, melynek célja a fiatalok aktív média-írástudásának fejlesztése. Az oldal programozását Radics Zoltán végezte.

2010


Oldal megtekintése


Zrínyi Ilona Gimnázium weboldal

A nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium meglévő weboldalának frissítését a tartalom átláthatóságát szem előtt tartva végeztem el, és saját illusztrációm köré építettem.

 

2010


Oldal megtekintése


Dentiste Hongrie weboldal

A Dentiste Hongrie, a Jildent fogászati klinika francia ügyfelei számára készített promóciós oldal. Az árak és fogászati kezelések leírása mellett helyet kaptak rajta a klinika sajtómegjelenései is.

A konkurens oldalak hibáiból tanulva az oldal arculatának kialakításánál a letisztult megjelenést helyeztem előtérbe, és ügyeltem arra, hogy a különböző hirdetések is részét képezzék a vizuális arculatnak.

A stáb fotóit Huszár Judit készítette.

 

2009


Oldal megtekintése


Azfeszt weboldal

Az Azfeszt Zenei Fesztivál 2004 óta kerül megrendezésre Nyírbátorban. Létrehozása óta fejlesztem a fesztivál vizuális arculatát és weboldalát. A weboldalt jelenleg is én készítem, az arculathoz illeszkedő kreatív reklámanyagok tervezését Hadházi Miklós végzi.

2004 - 2010


Oldal megtekintése


Navigátor

A Navigátor a Váti KHT. részére fejlesztett intranetes alkalmazás, mely egy szerveroldali adatbázisból, és egy flash alapú térképből áll.
A keresési eredmények megjelenítésének a települések az építőelemei, így bármilyen halmazt létrehozhatunk, a település szintű kereséstől a regionális vagy országos szintű szűrésig.

Az adatbázis és a keresőmotor felépítésében az Akulogics profi csapata volt segítségemre.

2008 - 2009


Tesztoldal megtekintése


Budapest City Tour

A Budapest City Tour utazási iroda magyarországi és budapesti városnéző túrákkal, többnyelvű kirándulások vezetésével foglalkozik.

Olyan oldalra volt szükségük, amely áttekinthetően jeleníti meg szolgáltatásaik teljes listáját. Az oldalt az Artamax alkalmazásában fejlesztettem.

2008


Oldal megtekintése


Alkotárs

Az Alkotárs tréningek lebonyolításával, coachinggal és oktatással foglalkozik az üzleti és a civil szférában egyaránt.
Az arculat és a logo létrehozásakor a céltudatos kommunikációra törekedtem,

az illusztrációkban a tréner és a coach figuráját hangsúlyoztam.

 

2009


Oldal jelenleg inaktívDj Junior

Dj Junior a '90-es évek óta van jelen a hazai popzenében. Az oldalt az Artamax alkalmazásában fejlesztettem, 2011-ben új megjelenést kapott.

2007